Kinderdagverblijf

Welkom bij onze kinderdagverblijven Kabouterland en Wille Wolle!

Onze kinderdagverblijven zijn een liefdevol, zorgzaam huis waar kinderen zich op een veilige manier kunnen ontplooien en zich thuis kunnen voelen. De ouders zijn daarbij onze belangrijkste partner. We hebben respect voor verschillende opvoedingsstijlen en hechten veel belang aan open en correcte communicatie.

Je vindt ons terug op 2 locaties:

 

Wil je jouw kindje inschrijven? Fijn!kinderdagverblijf 1

 • Kabouterland:
  Aanvraag voor kinderopvang gebeurt online via Kabouterland | Opvang.Vlaanderen. Heb je extra uitleg of hulp nodig bij het invullen van de online vragenlijst, neem dan per mail of telefonisch contact op met het Huis van het Kind Bornem. Heb je vragen over de werking van de kinderopvang, dan kan je contact opnemen met Kabouterland via 03 890 16 80 of kabouterland@azr.be.


  Contactgegevens Huis van het Kind Bornem
  Barelstraat 111b, 2880 Bornem
  03 890 69 47

  huisvanhetkind@bornem.be 

 • Wille Wolle:
  Aanvraag voor kinderopvang gebeurt online via Wille Wolle | Opvang.Vlaanderen. Heb je extra uitleg of hulp nodig bij het invullen van de online vragenlijst, neem dan per mail of telefonisch contact op met het Huis van het Kind Willebroek. Heb je vragen over de werking van de kinderopvang, dan kan je contact opnemen met Wille Wolle via 03 860 38 20 of willewolle@azr.be


  Contactgegevens Huis van het Kind Willebroek
  Administratief Centrum - Pastorijstraat 1, 2830 Willebroek
  03 866 92 07 of 0478 70 42 79
  huisvanhetkind@willebroek.be

 

Wat kost de kinderopvang?
Jouw kindje komt minimaal 3 opvangmomenten per week naar onze kinderopvang.
Voor alle gereserveerde opvangdagen betaal je een inkomensgerelateerde ouderbijdrage. Je kan je ouderbijdrage berekenen door in te loggen op mijn.kindengezin.be. Na registratie ontvang je een attest dat je bezorgt aan het kinderdagverblijf.

De ouderbijdrage wordt aangevuld met een luiervergoeding en administratiekost.

 

Beide kinderdagverblijven behoren tot vzw AZ Rivierenland. Ze zijn vergund door Kind & Gezin  en voldoen aan de eisen die de overheid stelt. De