Kinderdagverblijf

Welkom bij onze kinderdagverblijven Kabouterland en Wille Wolle!

Onze kinderdagverblijven zijn een liefdevol, zorgzaam huis waar kinderen zich op een veilige manier kunnen ontplooien en zich thuis kunnen voelen. De ouders zijn daarbij onze belangrijkste partner. We hebben respect voor verschillende opvoedingsstijlen en hechten veel belang aan open en correcte communicatie.

Je vindt ons terug op 2 locaties:

 

Wil je jouw kindje inschrijven? Fijn!kinderdagverblijf 1

 • Kabouterland:
  Aanvraag voor kinderopvang gebeurt via het lokaal loket kinderopvang BornemHeb je extra uitleg of hulp nodig bij het invullen van de online vragenlijst, dan kan je contact opnemen met Kabouterland via 03 890 16 80.
   
 • Wille Wolle:
  Voor een inschrijving maak je best telefonisch of via e-mail een afspraak voor een eerste gesprek. In deze kennismaking lichten we jou de inschrijvingsprocedure en de (globale) werking toe. Indien je dat wenst, geven we je graag een rondleiding in het kinderdagverblijf.
  Je kan je alvast inschrijven via deze wachtlijst. De administratie neemt vervolgens contact met je op zodra er een plaats beschikbaar is. Na het storten van de waarborg en de ondertekening van de schriftelijke overeenkomst (met daarin het gefinaliseerde opvangplan) is de opvang definitief.
   

 

Wat kost de kinderopvang?
Jouw kindje komt minimaal 3 opvangdagen per week naar onze kinderopvang.
Voor alle gereserveerde opvangdagen betaal je een inkomensgerelateerde ouderbijdrage. Je kan je ouderbijdrage berekenen door in te loggen op mijn.kindengezin.be. Na registratie ontvang je een attest dat je bezorgt aan het kinderdagverblijf.

De ouderbijdrage wordt aangevuld met een luiervergoeding en administratiekost.

 

Beide kinderdagverblijven behoren tot vzw AZ Rivierenland. Ze zijn vergund door Kind & Gezin  en voldoen aan de eisen die de overheid stelt. De

Inschrijving wachtlijst Wille Wolle Inschrijving wachtlijst Wille Wolle