campus Bornem

campus Bornem

campus Bornem binnentuinAZ Rivierenland campus Bornem
Kasteelstraat 23
2880 Bornem

 

Ondervind je moeilijkheden om onze campus te bereiken?
Meld dit dan via mobiliteit@azr.be.

 

Te voet
De hoofdingang van het ziekenhuis bevindt zich aan de Kasteelstraat 23. Navigeer hier.

 

Met de fiets
Kom met de fiets naar het ziekenhuis en stal je fiets in de (tijdelijke) fietsenstalling vlak voor de hoofdingang. Zo kan je parkeerstress vermijden, werk je aan je gezondheid en je ecologische voetafdruk. Het ziekenhuis bevindt zich op het fietsknooppunt 40 van de route Scheldeland.

  • Plan je fietsknooppuntenroute hier.
  • Of navigeer hier naar de fietsenstalling.
fietsafstand Bornem

 

Met het openbaar vervoer
Vlot met het openbaar vervoer naar het ziekenhuis? Dat kan!
Onderstaande buslijnen bieden een verbinding (minsten 1 x per uur) met AZ Rivierenland campus Bornem. Stap af aan halte AZ Rivierenland (vlakbij) of halte kerk op wandelafstand van de hoofdingang.

Kom je van iets verder? Neem dan de trein en stap af aan treinstation Bornem. Vanaf het station ben je op 8 minuten wandelen bij het ziekenhuis. Kies je liever voor de fiets? Neem dan een deelfiets via MOBIT aan het station.

  • Plan je treinreis hier.
  • Plan je bustrip hier. Je hoeft enkel je eigen locatie in te geven.
  • Plan je flexbus (de vroegere belbus) vanuit Oost-Vlaanderen hier.
openbaar vervoer

 

 

Met de flexbusflexbus
Je kan een flexbus aanvragen vanuit Temse via de Hoppin-website, telefonisch via 0800 12 212 of via de Hoppin-app die je kan installeren op jouw smartphone.
De flexbus pikt jou vervolgens op aan Temse Station of Temse Vrijheidsstraat (Colruyt) en zet je af aan het ziekenhuis. Voor de terugkeer gelden dezelfde opstap- en afstaphaltes.


 

Met de taxi
Reserveer zelf je taxi en laat je brengen en ophalen aan de ingang van het ziekenhuis.

 

Aangepast vervoer / minder mobiele personen
Voor mensen die minder mobiel zijn of aangepast vervoer nodig hebben zijn er verschillende diensten die je op weg helpen naar het ziekenhuis. Lees hier alles over de lokale initiatieven. Je kan ook terecht bij je mutualiteit voor aangepast vervoer.
Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor de hoofdingang van het ziekenhuis voor minder mobiele personen en personen met een gehandicaptenkaart.

 

Met de auto
Het ziekenhuis ligt langs de Kasteelstraat en de Achterweidestraat en beschikt over een eigen betalende parking net voorbij het gebouw aan de Kasteelstraat 32. Er bevindt zich een gratis gemeentelijke parking aan de Achterweidestraat 4.
Zet je iemand af of haal je iemand op? Doe dit dan op de bovenstaande parkings. Indien je minder mobiel bent, kan dit ook voor de (tijdelijk) hoofdingang.
Opgelet, tijdens marktdagen op maandag of evenementen in Bornem ligt de parkeerdruk hoog in de gemeentelijke parking Achterweidestraat.

Navigeer hier naar spoedgevallen/triagepost:

Navigeer hier naar het ziekenhuis:

  • betaalparking ziekenhuis (Kasteelstraat 32)
  • gratis gemeentelijke parking Achterweidestraat ziekenhuis (Achterweidestraat 4)

Je vindt op de betaalparking 6 laadpalen voor het opladen van jouw elektrische wagen.

De betaalparking rechts van het ziekenhuis (achter spoedgevallen) kent volgende tarieven:

parking tarieven

De betaalautomaat staat buiten opgesteld, ter hoogte van de fietsenstalling aan spoedgevallen. De automaten aanvaarden zowel cash als bankkaarten (geen VISA).
 

 

Plattegrond campus Bornem Plattegrond campus Bornem