Communicatie

De mens van vandaag heeft het recht om goed geïnformeerd te worden. Vanzelfsprekend vinden we dat belangrijk! In dialoog met ons netwerk aan zorgverleners binnen en buiten de ziekenhuismuren garanderen we kwaliteitsvolle veilige zorg, dicht bij huis, met een persoonlijke aanpak waar de patiënt centraal staat. We communiceren daarbij op een heldere, constructieve en respectvolle manier.

 

Je wil graag het reilen en zeilen van AZ Rivierenland volgen? Volg ons dan via sociale media!

AZ Rivierenland onderschreef op 4 april 2023 het ‘hier niet’ initiatief. Daarmee willen wij aantonen dat haatspraak, scheldwoorden en kwetsende commentaren geen plaats hebben op onze socialemediakanalen. Je vindt hier onze gedragsregels.

 

Je hebt nieuws of een suggestie rond communicatie en je wil dit graag melden?
Fijn, we hebben oor voor jou! Je vindt de contactgegevens van onze communicatieverantwoordelijke onderaan deze pagina. Zij helpt jou graag verder.

 

Je wenst folders of affiches te verspreiden binnen onze ziekenhuismuren?
Voor de verspreiding van eigen tekst- of beeldmateriaal dien je voorafgaand aan de communicatiedienst schriftelijk toelating te vragen. Digitale communicatie geniet daarbij onze voorkeur. Affiches of folders die op eigen initiatief worden verspreid binnen onze ziekenhuismuren worden verwijderd.

 

Pers
AZ Rivierenland verleent graag haar medewerking aan de media in het verstrekken van (medische) informatie die belangrijk en nuttig is voor het publiek. Journalisten, cameraploegen en fotografen kunnen echter onder geen beding zonder voorafgaandelijke toestemming in het ziekenhuis werken. 
Heb je als journalist vragen die betrekking hebben op AZ Rivierenland? Neem dan rechtstreeks contact op met onze communicatieverantwoordelijke Sofie Vermeulen. In functie van je vraag verzamelt zij de beschikbare info en/of brengt je in verbinding met de persoon van AZ Rivierenland die best geplaatst is om je de gevraagde info te bezorgen.

Wens je graag opgenomen te worden op onze mailinglijst van persberichten? Geef ons een seintje.
Je vindt via de perspagina onze persberichten. 
 

 

Vermeulen Sofie

- communicatieverantwoordelijke
Vermeulen Sofie - AZ Rivierenland

route 114

Contacturen
Rumst
Bornem
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av