Communicatie

De mens van vandaag heeft het recht om goed geïnformeerd te worden.  Vanzelfsprekend vinden we dat belangrijk!

 

Onze missie en visie is dan ook duidelijk:
In continue dialoog met ons netwerk aan zorgverleners binnen en buiten de ziekenhuismuren garanderen we kwaliteitsvolle, innovatieve en veilige zorg voor onze patiënten.  We communiceren daarbij op een heldere, constructieve en respectvolle manier.

Deze communicatie gebeurt individueel, tussen zorgverlener en patiënt en/of familie, maar ook op breder niveau: via onze website, via magazines, brochures en sociale media houden we jou graag op de hoogte van de dagelijkse werking van AZ Rivierenland.

 

Je wenst meer informatie over AZ Rivierenland?
Volg ons dan via sociale media:

 

Je hebt nieuws of een suggestie rond communicatie en je wil dit graag melden?
Fijn, we hebben oor voor jou!  Je vindt de contactgegevens van onze communicatieverantwoordelijke onderaan deze pagina. Zij helpt jou graag verder.

 

Je wenst folders of affiches te verspreiden binnen onze ziekenhuismuren?
Voor de verspreiding van eigen tekst- of beeldmateriaal dien je voorafgaand aan de communicatiedienst schriftelijk toelating te vragen. Digitale communicatie geniet daarbij onze voorkeur. Affiches of folders die op eigen initiatief worden verspreid binnen onze ziekenhuismuren worden verwijderd.

 

Persbeleid
AZ Rivierenland verleent graag haar medewerking aan de media in het verstrekken van (medische) informatie die belangrijk en nuttig is voor het publiek. Journalisten, cameraploegen en fotografen kunnen echter onder geen beding zonder voorafgaandelijke toestemming in het ziekenhuis werken.  Alle perscontacten gebeuren steeds in overleg met de communicatieverantwoordelijke.

Vermeulen Sofie

- communicatieverantwoordelijke
Vermeulen Sofie - AZ Rivierenland

route 114

Contacturen
Rumst
Bornem
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av