Bezoekuren

Respecteer de bezoekuren in het belang van de patiënten

De meeste patiënten krijgen graag bezoek. Toch kan bezoek behoorlijk vermoeiend zijn. Respecteer daarom de bezoekuren om de rust van de patiënten te garanderen én de zorg op een goede manier te laten verlopen. Enkel na overleg met de hoofdverpleegkundige van de afdeling kunnen we afwijkingen op de bezoektijden uitzonderlijk toestaan.

 

De afdelingen geriatrie, geneeskunde, heelkunde en revalidatie Balans
van 14:30u tot 19:30u
van 08:00u tot 19:30u (enkel voor de mantelzorger, na overleg met de hoofdverpleegkundige)

 

De PAAZ
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: van 17:30u tot 19:30u
woensdag, zaterdag, zondag: van 14:30u tot 19:30u

Er is mogelijkheid tot rooming-in tijdens de eerste dagen in overleg met de afdeling.

 

De dienst intensieve zorgen
van 15:00u tot 15:30u en 
van 19:00u tot 19:30u

Op de dienst intensieve zorgen zijn zeer strikte bezoekuren van toepassing. Gezien de ernst van de gezondheidstoestand van de patiënten die hier verblijven, worden geen afwijkingen op de bezoekuren toegestaan.

Bloemen en planten zijn op intensieve zorgen niet toegelaten. In het geval dat er toch een bezoeker bloemen zou meebrengen, kunnen wij deze achterlaten op de kamer waar de patiënt na zijn/ haar verblijf zal opgenomen worden.

 

De afdeling materniteit
van 14:30u tot 19:30u

Het krijgen van een baby is een heuglijke gebeurtenis, toch hebben mama en kindje voldoende rust nodig. Partner, broer(s) en/of zus(sen) van de baby zijn altijd welkom. Daarnaast mogen er er 4 bijkomende bezoekers per dag op bezoek komen tijdens de bezoekuren voor maximum 1 uur. Er is een mogelijkheid voor de partner om te blijven slapen als je dat wenst.

 

De afdeling neonatologie (N* eenheid)
van 14:30u tot 19:30u

In de couveuseafdeling zijn ouders altijd welkom om hun baby te zien en te verzorgen. Om alles vlot te laten verlopen, weten wij graag wanneer je wil langskomen. Bezoek van familie en vrienden is toegelaten tijdens bovenvermelde bezoekuren, onder begeleiding van minstens 1 ouder en in overleg met de verpleegkundige.

 

Verloskwartier
Er is geen bezoek toegelaten in de verloskamers. Enkel 1 vertrouwenspersoon (partner of een naaste) mag aanwezig zijn tijdens de bevalling.

 

 

Informatie voor de mantelzorger Informatie voor de mantelzorger