Heelkunde 2

campus Bornem

Heelkunde 2: een verpleegafdeling voor heelkundige ingrepen
Op de afdeling heelkunde 2 worden patiënten gehospitaliseerd die een kleine of grote heelkundige ingreep moeten ondergaan. We verzorgen patiënten met verschillende pathologieën:heelkunde 2 bornem

 

De afdeling heelkunde 2 telt 13 eenpersoonskamers en 8 tweepersoonskamers. De kamers zijn ruim en hebben zicht op een groene omgeving. Ze zijn uitgerust met een telefoon, een televisietoestel en een badkamer met wastafel. In de gang is een douche voor algemeen gebruik.

Op elke kamer zijn lockers aanwezig. Toch raden we je aan om waardevolle voorwerpen beter thuis te laten wanneer je wordt opgenomen op de afdeling.

 

Wij doen er alles aan om jouw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken
Om jouw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken staat dag en nacht een gespecialiseerd team verpleegkundigen en zorgkundigen voor je klaar en dit onder de deskundige leiding van een hoofdverpleegkundige. Kinesisten, diëtisten, ergotherapeuten, psychologen, de sociale dienst, de pastorale dienst,… zorgen voor extra ondersteuning op de afdeling heelkunde 2. Ook een aantal studenten dragen hun steentje bij tot het goed functioneren van deze dienst.

Wij zijn er zeker van dat wij al het nodige doen om jouw hospitalisatie zo comfortabel mogelijk te maken, maar de hoofdverpleegkundige staat altijd open voor constructieve of negatieve feedback.  En als het goed is, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Wij wensen jou een aangenaam verblijf en een spoedig herstel!

De Kerf Tess

- hoofdverpleegkundige heelkunde 2 Bornem
De Kerf Tess - AZ Rivierenland

heelkunde 2

03 890 16 75

tess.de.kerf@azr.be

route 80

Je kan de hoofdverpleegkundige telefonisch bereiken op weekdagen tussen 06:30u en 15:00u.

Contacturen
Bornem
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av