Technische en medisch-technische dienst

campus Rumst, Bornem, Willebroek

Dagelijks preventief onderhoud en herstellingen voor jouw comfort
Onze dienst bestaat uit een dynamisch team van een 15-tal enthousiaste werknemers, verdeeld over 3 campussen Bornem, Rumst en Willebroek. Dagelijks voeren wij preventief onderhoud of herstellingen uit aan technische installaties en medische apparatuur om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Wij staan dan ook 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 ter beschikking om dringende interventies uit te voeren op vraag van verpleegkundigen, zorgverstrekkers of andere collega’s. De verscheidene taken worden ziekenhuisbreed toegepast. De technici staan onze medewerkers en artsen discreet bij.

Dagelijks voeren we allerhande opdrachten uit te dienste van de patiënten: herstelling van defecte lampen, sanitaire installaties, permanente logging van temperatuur, kalibreren van medische toestellen,... Het beheer en onderhoud van oproepsystemen, toegangscontrole, communicatiesystemen, het gebouwenbeheerssysteem,.... doen we in eigen beheer om snel en accuraat aanpassingen te kunnen doorvoeren. Ook het herstellen van het binnenschrijnwerk, interne verhuizen en opfrissingswerken voeren we met plezier uit. 

Je kan onze medewerkers herkennen aan een paarsblauwe polo. Vraag gerust naar onze identificatiebadge met naam, foto en logo als we onverwachts een interventie in jouw kamer dienen uit te voeren.

Burm Pascal

- diensthoofd gebouwen en techniek
Burm Pascal - AZ Rivierenland

gebouwen en techniek

03 880 90 11

pascal.burm@azr.be

Contacturen
Rumst
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av

Iliegems Koen

- dienstverantwoordelijke technische dienst Bornem
Iliegems Koen - AZ Rivierenland

technische dienst

03 890 59 69

koen.iliegems@azr.be

Contacturen
Bornem
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av