Heelkunde 2

campus Rumst

Verpleegafdeling voor heelkundige ingrepen
Op de afdeling heelkunde 2 worden patiënten gehospitaliseerd die een kleine of grote heelkundige ingreep moeten ondergaan. Dergelijke heelkundige ingrepen kunnen zeer verscheiden zijn.  Op deze afdeling tref je dus zowel jonge als oudere patiënten aan.

De afdeling heelkunde 2 telt 3 eenpersoonskamers, 6 tweepersoonskamers en 4 zalen.  De kamers zijn ruim en hebben zicht op een groene omgeving.  Ze zijn uitgerust met een telefoon, een televisietoestel en een badkamer met wastafel.  Douches kunnen genomen worden op de afdeling zelf. 

Op de afdeling zijn lockers aanwezig.  Toch raden we je aan om waardevolle voorwerpen beter thuis te laten wanneer je wordt opgenomen op de afdeling. 

 

Wij doen er alles aan om jouw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken
Om jouw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken staat dag en nacht een gespecialiseerd team voor je klaar: verpleegkundigen, zorgkundigen en een logistiek medewerker - en dit onder de deskundige leiding van een hoofdverpleegkundige.

Kinesisten, diëtisten, psychologen, de sociale dienst, de pastorale dienst,… zorgen voor extra ondersteuning op de afdeling heelkunde 2.  Ook een vrijwilliger en een aantal studenten dragen hun steentje bij tot het goed functioneren van deze dienst.

Wij zijn er zeker van dat wij al het nodige doen om jouw hospitalisatie zo comfortabel mogelijk te maken, maar de hoofdverpleegkundige staat altijd open voor constructieve of negatieve feedback.   En als het goed is, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Wij wensen jou een aangenaam verblijf en een spoedig herstel!

Oosterlinck Tina

- hoofdverpleegkundige heelkunde 2 Rumst
Oosterlinck Tina - AZ Rivierenland

heelkunde 2

03 880 97 99

tina.oosterlinck@azr.be

route 11

Je kan de hoofdverpleegkundige telefonisch bereiken op weekdagen tussen 07:00u en 15:00u.

Contacturen
Rumst
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av

Welkom op de afdeling algemene heelkunde C2 Welkom op de afdeling algemene heelkunde C2
Trombose: preventie en behandeling Trombose: preventie en behandeling