Uitbreiding mond-, kaak- en aangezichtsheelkunde campus Bornem / Willebroek

 

Sinds 1 december werkt dr. Daniel Schaerlaken binnen de dienst mond-, kaak- een aangezichtsheelkunde Bornem en Willebroek samen met 3 nieuwe collega’s: dr. Filip De Brauwer, dr. Marc Dom en dr. Jullie Deferm.

 

Filip De BrauwerDr. Filip De Brauwer behaalde zijn master in de geneeskunde aan de KU Leuven in 2011 en aansluitend zijn master in de tandheelkunde in 2014.  Hij bekwaamde zich nadien tot stomatoloog en MKA-arts in meerdere centra, waaronder UZ Leuven.

Sinds 2018 is hij staflid in AZ Sint-Maarten Mechelen. Sinds 1 december 2023 vervoegde hij de dienst MKA op campus Bornem voor raadpleging en ingrepen. Hij zal mee instaan voor uitbreiding van het zorgaanbod m.b.t. de orthognatische chirurgie.

 

dr. M. DomNa het bekomen van zijn master in de geneeskunde aan de UAntwerpen in 1994, behaalde Dr. Marc Dom zijn master in de tandheelkunde in 1997.

Hij volgde een fellowship in hoofd- en halschirurgie in de ziekenhuizen van ZNA Middelheim en UMC Utrecht, verkreeg in 2003 zijn erkenning als MKA-arts en bekwaamde zich nadien verder in Sydney en Burkina Faso.

Dr. Dom is eveneens actief als staflid in AZ Sint-Maarten te Mechelen. Hij zal de dienst MKA op campus Bornem mee ondersteunen voor raadpleging en ingrepen in het OK.

 

Julie DefermDr. Julie Deferm behaalde haar master in de geneeskunde aan de KULeuven in 2009 en aansluitend haar master in de tandheelkunde in 2013. Zij bekwaamde zich nadien tot stomatoloog en MKA-arts in verschillende ziekenhuizen in België en Nederland.  Sinds 2021 is zij voltijds staflid in AZ Sint-Maarten Mechelen.

Zij zal mee instaan voor de medische permanentie van de dienst MKA op campus Bornem.

 

 

Wij wensen iedereen een aangename samenwerking toe!