Symposium erkenning borstkliniek: heel wat te vieren!

Tijdens het symposium borstkliniek viel er heel wat te vieren!

Erkenning satelliet borstkliniek

Zo hebben we een officiële erkenning voor satelliet borstkliniek in de wacht geslepen. Deze erkenning bevestigt dat patiënten in AZ Rivierenland kunnen rekenen op dezelfde kwalitatieve, wetenschappelijk onderbouwde behandeling, als in de erkende coördinerende borstkliniek van het UZA, maar dan in de vertrouwde omgeving dicht bij huis waardoor het comfort voor onze patiënten wordt gemaximaliseerd.

Dr. Marianne Stevens in de bloemetjes gezet

Aan de start van het hele verhaal rond de borstkliniek staat dr. Marianne Stevens. Haar uitzonderlijke inzet als bezieler van deze merkwaardige borstkliniek én betrokkenheid bij haar patiënten zijn niet aan ons voorbijgegaan. Zij werd in de bloemetjes gezet en haar recente pensioen werd nog eens dubbel en dik gevierd!

De teams rond borstzorg, gaande van gynaecologen tot anatomopathologen en borstverpleegkundigen, spraken elk over hun vakgebied in het traject voor personen met borstkanker. Na een uitgebreide presentatie konden aanwezigen nagenieten van een receptie. Bedankt voor de talrijke opkomst!

symposium borstkliniek