Start dr. Elisah De Cnijf, Revida campus Willebroek

 

Sinds 1 mei 2023 maakt dr. Elisah De Cnijf deel uit van het team REVIDA van AZ Rivierenland.

dr. Elisah De CnijfDr. E. De Cnijf behaalde haar master in de geneeskunde aan de universiteit Gent in 2012, waarna zij zich interuniversitair bekwaamde in de arbeidsgeneeskunde (2016).

Na het behalen van een erkenning als stress- en burn-outcoach heeft dr. E. De Cnijf sinds 2020 een eigen praktijk in Meise voor individuele begeleiding van patiënten met stress en burn-out, in nauwe samenwerking met de huisarts. Tevens is zij burn-outbegeleider voor het burn-outpilootproject van Fedris.

Als bedrijfsarts bouwde zij expertise op in re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers, in het bijzonder omwille van (stressgerelateerde) psychische problemen.  Zij werkte 10 jaar voor een Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk en werkt nu sinds 2023 deeltijds als GTB-arts voor de provincie Vlaams-Brabant in een multidisciplinair team om mensen met een arbeidsbeperking of gezondheidsprobleem te helpen om geschikt werk te vinden/houden.

Dr. E. De Cnijf is op dinsdagvoormiddag aanwezig op campus Willebroek, waar zij binnen REVIDA zowel nieuwe patiënten zal zien als het beleid rond terugkeer naar het werk op zich zal nemen.

Wij wensen iedereen een aangename samenwerking toe!

 

Meer info? 
Surf naar Revida campus Willebroek.