Belangrijke erkenning voor borstkankerbehandeling voor AZ Rivierenland

 

borstkliniekHet borstcentrum van AZ Rivierenland behandelt jaarlijks een 120-tal patiënten met uitstekende resultaten als gevolg van onze toewijding en expertise. Onze nauwe samenwerking met de erkende coördinerende borstkliniek van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) stelt ons in staat onze patiënten dezelfde, up-to-date behandeling te bieden als in het UZA, maar dan in de vertrouwde omgeving dicht bij huis.

 

We zijn dan ook fier te kunnen melden dat deze inspanningen hebben geleid tot de officiële erkenning als satelliet borstkliniek, met terugwerkende kracht vanaf 31/07/2023.

 

Deze erkenning bevestigt dat patiënten in AZ Rivierenland kunnen rekenen op dezelfde kwalitatieve, wetenschappelijk onderbouwde behandeling, als in de erkende coördinerende borstkliniek van het UZA, maar dan in de vertrouwde omgeving dicht bij huis waardoor het comfort voor onze patiënten wordt gemaximaliseerd.

 

Wij blijven ons inzetten voor de hoogste standaarden in borstzorg en zijn dankbaar voor de erkenning als satelliet borstkliniek. Dit betekent dat onze patiënten niet alleen profiteren van onze lokale zorg, maar ook van de expertise en innovaties van het UZA. Samen streven we naar optimale resultaten en het welzijn van elke patiënt.