AZ Rivierenland treedt toe tot het Iridium Netwerk

 

HIridiumet 'Iridium Kankernetwerk' verandert in 'Iridium Netwerk' dat met 8 partnerziekenhuizen (waaronder AZ Rivierenland) het grootste radiotherapienetwerk van België is. Deze nieuwe koers vertaalt zich in een nieuw logo en huisstijl: een “universum” waarin de patiënt centraal staat.

Als Iridium Kankernetwerk hebben we beslist om ons voortaan toe te spitsen op radiotherapie. Daarmee behoren de disciplines hematologie en medische oncologie niet meer tot onze kernzorg. Vandaar onze nieuwe naam: Iridium Netwerk.

 

Grootste in België
Vandaag zijn we uitgegroeid tot het grootste radiotherapienetwerk van België dat de beste zorg aan de patiënt wil geven. Binnen één hecht netwerk van 8 ziekenhuispartners (AZ Klina, AZ Monica, Vitaz, AZ Rivierenland, AZ Voorkempen, GZA Ziekenhuizen, UZA en ZNA) wisselen we expertise uit, investeren we in baanbrekend onderzoek en materieel (getuige de recente aanwinst van de meest geavanceerde CT-scanner van het moment) en passen we innovatieve, multidisciplinaire behandelingen toe. Gestructureerd, efficiënt, super gespecialiseerd. Met de patiënt in het centrum van ons engagement.

 

Een nieuwe uitstraling
Het spreekt voor zich dat we onze nieuwe positie dienen uit te stralen naar onze medewerkers, partners, stakeholders en uiteraard onze patiënten zelf. Daarvoor hebben we het Leuvense communicatiebureau Nelson onder de arm genomen dat in nauwe samenwerking met ons onder meer een nieuw logo heeft ontwikkeld; een ‘universeel’ beeldmerk annex huisstijl dat laat zien waarvoor het Iridium Netwerk staat. Ook onze nieuwe website, https://iridiumnetwerk.be, zal elke bezoeker aangenaam wegwijs maken.

 

We nodigen je van harte uit om - door te klikken op onderstaande link - kennis te maken met het nieuwe ‘universum’ van het Iridium Netwerk: klik hier en maak kennis met ons nieuwe logo.