campus Willebroek

Ondervind je moeilijkheden om onze campus te bereiken?
Meld dit dan via mobiliteit@azr.be.

 

Te voet
De hoofdingang van het ziekenhuis bevindt zich aan de Tisseltsesteenweg 27. Navigeer hier.

 

Met de fiets
Kom met de fiets naar het ziekenhuis en stal je fiets in de fietsenstalling vlak voor de hoofdingang. Zo kan je parkeerstress vermijden, werk je aan je gezondheid en je ecologische voetafdruk. Het ziekenhuis bevindt zich langs fietsknooppunten 39 en 86 van de route Scheldeland.

  • Plan je fietsknooppuntenroute hier.
  • Of navigeer hier naar de fietsenstalling:

fietsaftand Willebroek

 

Met het openbaar vervoer
Vlot met het openbaar vervoer naar het ziekenhuis? Dat kan! Onderstaande buslijnen bieden (minstens 1 x per uur) een verbinding met AZ Rivierenland campus Willebroek. Stap af aan halte AZ Rivierenland of halte AZ Rivierenland Kapelstraat vlak bij de hoofdingang.

Kom je van iets verder? Neem dan de trein (1 x per uur) en stap af aan treinstation Willebroek. Vanaf het station kan je een 20 minuten wandelen naar het ziekenhuis of de buslijn R60 nemen richting het ziekenhuis tot halte Van Landeghemplein (800 meter wandelen naar de ingang).

  • Plan je treinreis hier.
  • Plan je bustrip hier. Je hoeft enkel je eigen locatie in te geven.

openbaar vervoer Willebroek

 

Met de taxi
Reserveer zelf je taxi en laat je brengen en ophalen aan de ingang van het ziekenhuis.

 

Aangepast vervoer / minder mobiele personen
Voor mensen die minder mobiel zijn of aangepast vervoer nodig hebben zijn er verschillende diensten die je op weg helpen naar het ziekenhuis. Lees hier alles over de lokale initiatieven. Je kan ook terecht bij je mutualiteit voor aangepast vervoer.
Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor de hoofdingang van het ziekenhuis voor minder mobiele personen en personen met een gehandicaptenkaart.

 

Met de auto
Het ziekenhuis ligt langs de Tisseltsesteenweg 27 en beschikt over een ruime parking naast en achter het gebouw.
Je vindt op deze parking 4 laadpalen voor het opladen van jouw elektrische wagen. Buurtbewoners kunnen gratis gebruik maken van de parking tussen 21:00u en 07:00u om hun wagen op te laden.

algemeen parking tarieven