Tournée Minérale editie 2021 – een extra uitdaging!

 

tournee minerale 2021Meedoen met Tournée Minérale is altijd al een ervaring geweest. Daag jezelf uit en ontdek daarbij dat je je goed voelt met minder alcohol! Doe het met je familie, je vrienden, je collega’s, zo beleef je het samen.

De editie van 2021 botst daarbij wel op een aantal extra obstakels. Door de coronamaatregelen staat ons sociaal leven al een klein jaar op een lager pitje. Dat maakt deze editie voor iedereen extra belangrijk. Uit onderzoek weten we immers dat heel wat mensen sinds de lockdown net iets sneller beslissen om een glas te drinken. Meestal thuis, alleen of met twee. Om de hectische, abnormale werkdagen achter zich te laten. Of om te bekomen van de emoties die deze periode losmaakt. Dat is begrijpelijk, maar het houdt ook risico’s in.

 

Gezelligheid zonder alcohol
Tournée Minérale is de perfecte gelegenheid om ervoor te zorgen dat dat extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt. De campagne staat dit jaar stil bij alle gelegenheden die we aangrijpen om een glas uit te schenken. Van een avondje zetelhangen voor de voetbalmatch op tv, tot klinken op de verloving van de oudste kleinzoon.

Gezelligheid staat op die momenten centraal, en dat is meteen ook de boodschap van deze Tournée Minérale. Maak die momenten in februari alcoholvrij, en je zal zien: ze zijn even warm en gezellig, ze doen evenveel deugd, en uiteindelijk voel je je er beter bij. Heel wat Tournée Minérale-deelnemers ervaarden de afgelopen jaren meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel. Allemaal heel welkom in deze uitzonderlijke tijden. En je werkt er nog mee aan je gezondheid ook!

 

Tournée Minérale in team!
Net als de vorige jaren is Tournée Minérale nog leuker als je het samen met anderen doet. Daag je familie, vrienden, collega’s, ploegmaten, … uit om in februari ook geen alcohol te drinken, en wissel ervaringen en mocktailrecepten uit. Bedrijven, organisaties, sportclubs, verenigingen, … vinden op materiaal.tourneeminerale.be heel wat tips over hoe ze als groep kunnen deelnemen aan de campagne. Je kan er ook affiches, stickers en bierviltjes bestellen.

 

Op je gezondheid
Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2021 geen alcohol. Je zal zien dat je je ook zonder perfect kan amuseren. Meer info vind je op www.tourneeminerale.be