Jaarmarkt en koers Bornem 2019

 

Op woensdag 9 en donderdag 10 oktober gaan naar jaarlijkse gewoonte de Bornemse jaarmarkt en jaarmarktkoers door. Dit zal enige verkeershinder met zich meebrengen.

 

Jaarmarkt:
Op woensdag 9 oktober zijn volgende straten verkeers- en parkeervrij (06:00u - 16:00u): Boomstraat, het Kardinaal Cardijnplein, de Kloosterstraat tot aan de Achterweidestraat, eerste deel Barelstraat tot aan de Kruisberg, eerste deel Nieuwstraat tot aan de Kapelstraat en Allemanshofstraat.

 

Jaarmarktkoers:
Op donderdag 10 oktober leggen renners tussen 14:30u en 17:30u het volgende parcours af: Puursesteenweg, Kloosterstraat, Brandheide, Grootheide, Sint-Amandsesteenweg, ’t Hoogste, Boskant, Oppuursesteenweg, Barelstraat, Breevenstraat en Puursesteenweg. Tussen 10:00u en 18:00u geldt een parkeerverbod in bovengenoemde straten. Er kan tussen de verschillende passages met de richting van de koers meegereden worden.

 

Het ziekenhuis en het parkeergebouw in de Achterweidestraat blijft gedurende deze dagen steeds bereikbaar voor medewerkers en patiënten van het ziekenhuis. Je kan het ziekenhuis best bereiken en verlaten via N16 - Vitsdam - Temsesteenweg - Kasteelstraat (- Achterweidestraat).

 

       Jaarmarkt koers Bornem 2019