Haal de Lijn over de brug

Het openbaar vervoer in de zorgregio van AZ Rivierenland is op de dag van vandaag niet voldoende afgestemd op de noden van haar inwoners. Dit maakt dat patiënten die minder mobiel zijn of niet beschikken over eigen vervoer moeilijker gebruik kunnen maken van de nodige, specialistische hulpverlening van AZ Rivierenland. Een reguliere busdienst over de Schelde voor de patiënten en uit het Waasland en een betere afstemming van het openbaar vervoer tussen de campussen Rumst, Bornem en Willebroek kan hierin soelaas brengen.

AZ Rivierenland ondersteunt daarom mee de activiteiten die de interregionale vervoersbeweging "Haal de Lijn over de Brug" organiseert om het openbaar vervoer in onze regio aan te passen aan de behoeften van de inwoners. Op vrijdag 26 april organiseren we hiervoor op campus Bornem een persmoment om dit onder de aandacht te brengen.

Heb jij zelf al problemen ondervonden of ken je iemand moeilijkheden ondervindt om met het openbaar vervoer 1 van onze campussen te bereiken? Meld dit dan in een reactie onder dit bericht of mail ons via communicatie@azr.be.