Verbouwingen campus Willebroek

externe communicatie - update 02/03/2021

20210111willebroekpreview

Wijzigingen worden steeds in het rood weergegeven. 

Op AZ Rivierenmand campus Willebroek zijn er enkel nog dagactiviteiten. Een groot deel van het gebouw staat leeg. De renovatiekosten met alle bijkomende werken om het gebouw energievriendelijk te krijgen zouden hoger zijn dan de kosten voor een moderne nieuwbouw. Daarom werd beslist om in eerste fase een deel van het gebouw af te breken om plaats te maken voor een compacte nieuwbouw. In tweede fase wordt de rest van het gebouw gesloopt om plaats te maken voor een open terrein.


Naast ziekenhuisactiviteiten zal het nieuwe gebouw ook een kinderdagverblijf huisvesten.

Via deze pagina houden we je graag op de hoogte van de evolutie van onze nieuwbouw campus Willebroek.

We zijn ons ervan bewust dat de geplande werken heel wat wijzigingen en aanpassingen vergen, maar we doen ons uiterste best om de belasting hiervan voor jou tot een minimum te beperken en jou tijdig en duidelijk te informeren. We excuseren ons evenwel voor het ongemak.

 

Planning
We gaan van midden januari van start! De voorziene einddatum voor deze werken is gepland april 2022. Rond juli 2021 zal de nieuwbouw alvast wind- en regendicht staan.
Daarna zal het resterende gebouw worden afgebroken om plaats te maken voor een open terrein

 

Toegang ziekenhuis
Vanaf 13/01/2021 wordt 1 van de toegangswegen naar de hoofdingang afgesloten. Alle verkeer zal over de resterende weg moeten verlopen. Hiervoor wordt voldoende signalisatie voorzien en er zal voldoende plaats zijn om te keren.

 

Kinesitherapie
De kine verhuist naar de containerunits op het grasveld voor het gebouw vanaf 19/01/2021. Kom je voor de eerste keer naar de kinesist of rugschool, dan dien je je eerst in te schrijven aan de onthaalbalie en je dan te begeven naar de containerunits voor het gebouwVoor de volgende bezoeken mag je rechtstreeks naar de containerunits.

 

Heb je vragen of bemerkingen?

We horen jouw suggesties graag! Je kan deze mailen naar verbouwingen.willebroek@azr.be.

Digitale informatieavond dinsdag 2 maart 2021 - 20u00

Speciaal voor de buurtbewoners van onze campus te Willebroek, maar ook voor alle andere geïnteresseerden, organiseerden we op dinsdag 2 maart om 20u00 een digitale infoavond over de bouwwerken. De video van deze infoavond kan je herbekijken via https://youtu.be/dqHxTMbvUv4

De presentatie kan je hier herbekijken

20210111willebroekpreviewcollage

 

Plattegrond - inplanting Tisseltsesteenweg (klik hier voor groot formaat)

Willebroek - plattegrond

 

Willebroek - plattegrond met implanting Tisseltsesteenweg Willebroek - plattegrond met implanting Tisseltsesteenweg