Geneeskunde 2

campus Rumst

Wij bouwen een nieuwe afdeling D2: opening vanaf augustus 2020!

 

Geneeskundige afdeling voor verschillende medische specialismen
Op de geneeskundige afdeling geneeskunde 2 worden patiënten behandeld of na een heelkundige ingreep verzorgd binnen uiteenlopende medische disciplines en specialismen, zoals:  

Deze afdeling heeft als hoofdopdracht het stellen van een exacte diagnose en het verstrekken van een optimale of speciaal aangepaste behandeling.

Elke groep van patiënten vereist immers een andere benadering en aanpak.  Zo wordt bijvoorbeeld  de toediening  van chemotherapie overdag afgezonderd van de afdeling geneeskunde 2 en staat deze onder toezicht van Kris Du Mont, Christel Baats en Natasha Eelen.Geneeskunde 2 Rumst

 

Onze afdeling
De verpleegafdeling van geneeskunde 2 telt 22 eenpersoonskamers en 4 tweepersoonskamers.  Elke kamer is voorzien van een wastafel, een toilet, een televisietoestel en een telefoon.  Douches kunnen genomen worden op de afdeling.

Er is geen ijskast aanwezig op de kamers, noch een kluisje.  Wij raden je daarom aan om kostbare voorwerpen thuis te laten.

 

De beste medische zorgen voor onze patiënten
Patiënten ontvangen op de afdeling geneeskunde 2 de best mogelijke verzorging dankzij een uitmuntend team van verpleegkundigen, zorgkundigen en logistiek medewerkers, onder leiding van een hoofdverpleegkundige.

Wil je meer weten over de toestand van een patiënt of heb je behoefte aan een praatje?  Wend je dan tot een van de verpleegkundigen. Zij proberen altijd tijd te maken om naar jou te luisteren.

 

Wij wensen jou een aangenaam verblijf en een spoedig herstel!

Celman Nora

- hoofdverpleegkundige geneeskunde 2 Rumst
Nora Celman - AZ Rivierenland

geneeskunde 2

03 880 93 99

nora.celman@azr.be

route 52

Je kan de hoofdverpleegkundige telefonisch bereiken op weekdagen tussen 07:00u en 15:30u. 

Contacturen
Rumst
ma
vm
nm
av
di
vm
nm
av
wo
vm
nm
av
do
vm
nm
av
vr
vm
nm
av
za
vm
nm
av

Trombose: preventie en behandeling Trombose: preventie en behandeling